Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känga en hare

Karamellsmak av en känga
smack i gojsnacket
Lövfritt på en runda
kliande lår mot jeansklätt tyg

Samla en kraft till
att
vara
känna


Glömma
Det onda

Lätt att avvara vilsenhet
dela en skrockfylld tanke

Karamellisera mitt tankbombardemang
spektrum av färger och varandet

Klia tillbaka, känga en hare
sparka på gårdagen
långt tillbaks i tiden

Göra avstamp och avtackande
av ondskan

Onödigt onödigt...




Fri vers av Deni
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-04-06 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni