Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord mot ord...



jag är inte djup... eller ytlig

varken intelligent eller idiot

jag vet hur man stavar till onomatopoetic

men jag vet inte vad det betyder

jag vill hjälpa människor

men jag kan inte tala med dem

jag är aldrig rädd

utom när jag är skitskraj

jag tror jag är psykotisk

men bara när jag känner mig normal

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen