Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid blåst, kan torra ögon rinna


Snälla,
jag ber dig

blås inte
så hårt på mig

jag hatar att
ta mig fram i motvind




Fri vers av Rosen VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-15 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP