Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefontystnad.

Telefonen surrar på sitt vanliga sätt
Vår tystnad är på gränsen till pinsam
men ändå så njutbar

Tanken av att du är där
på andra sidan luren
Tanken av att du tänker
samma som mig

att du tänker

på mig

på dig

på oss


Eller tänker du inte alls
på något av det
Tänker du
på hur underbart vi har det
på varsin sida
av telefonen
Delar på tystnaden
och kärleken




Övriga genrer av Malicious
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-08-15 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malicious
Malicious