Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort och gott; Han.

... Och han skriver med versaler
versaler som ingen annan förstår sig på
Han beskriver sig själv som tråkig
fast han egentligen är den mest intresanta människan i mitt liv
Han får mig att le
större än vad jag vågar erkänna

Rooibos-te har aldrig smakat så gott
och en kram har aldrig varit varmare.

Jag vill så gärna
vara mer än vad jag är nu
så jag kan vara mer
för dig.

Världen har nästan aldrig varit så vacker
som den var när jag åkte baklänges mot dig
till tonerna av Transatlanticism.




Övriga genrer av Malicious
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-09-11 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malicious
Malicious