Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumt.

Av alla dumma saker
jag någonsin gjort
måste du ha varit
den dummaste

Eller kanske är det jag själv
som är dummare än något annat
För att jag tror
på allvar
att jag kan få dig att älska mig.

Men jag vet bättre nu.

Du kan inte älska någon
och speciellt
inte
mig
För du känner inte
flickan bakom fasaden

Vill du ens försöka?




Övriga genrer av Malicious
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-18 19:44



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fin med underliggande smärta!
2007-08-18

    sleepwalking
vacker,
dock lite sorlig..

värd en applåd!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Malicious
Malicious