Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt universum.

Jag ska köpa ett moln,
forma det till ett hjärta
och låta det regna kärlek och lycka över alla.

Jag ska ta ner en stjärna,
förvara den i en glasburk
och låta den lysa och glittra över alla.

Jag ska låna en av Saturnus månar,
ha den på en kedja runt halsen
och låta den lysa upp den mörka vardagen för alla.

Jag ska kidnappa solen,
hålla den i min famn
och låta den utstråla ljus och värme över alla.


Jag ska bli ditt universum
för du är hela min värld.




Övriga genrer av Malicious
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-08-23 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malicious
Malicious