Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stoppar man huvudet i sanden blir man blind

du vill bara höra stuprännor
sjunga

tenorsång med vibrato


du glömde lyssna
på regnen


men tyst


vi faller fortfarande,

en liten stund till




Fri vers av Linneatystnad
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-15 22:49



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Men, ah. Jag anar en botten där nere...eller är det taket?
2007-08-17

    amorfati
Mycket vackert. Och glädjande försett med de dansande ordens lekfullhet.
2007-08-16

  Maud Li
Och döv... Men det här hörs och berör mig - fint!
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad