Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag tycker inte om att vara jag
Låt mig få vara någon annan för en dag
just idag
Med option för att få stanna kvar
ett litet tag




Fri vers av Fredrik Adolvsson
Läst 624 gånger
Publicerad 2007-08-16 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson