Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ord kan vara alldeles bara...nakna...


sökanden skall finnanden

förlistanden
förlustanden
förhastanden
förtröstanden

finnanden skall sökanden




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-16 12:35



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst! Men de talar!
2008-01-08

    Brell
förevigande sant...absolut
2007-08-16

    Maria Malm
Väl ordat i sin enkelhet..
2007-08-16

  Anna Nickolausson
orden säger allt
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk