Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Smärta~

Ser du min smärta?

Den drar min kropp ner i mörker

Får mig att känna lusten att...


Känner du min smärta?

Den strålar i mina ögons djup

Får mig att vilja...


Förstår du min smärta?

Den visar sig bara i ensamhet

Får mig att vara...




Fri vers av Spir@
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 23:55



Bookmark and Share


  Viktoria Olausson
Lät så jobbigt tomt...
Men så starkt skrivet!
*kram*
2007-10-28

  Sofie Söderberg
punkterna efter varje del av dikten får det att kännas som att det saknas något, och det är också en del av smärtan :)
tycker du lyckades bra med det.
fint skrivet x)
2007-08-17

    Porslinsdockan
Jag ser din smärta,jag känner den jag har också det. mycket av den varan...Bra känsla
2007-08-17

  charlotte hedendahl
Mycket stark och bra!
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@