Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längst ut på gungbrädan ramlar man lättast av

\"förändring förändring!\"
skriker de
jag nickar medhållande
höjer handen
viskar i sömnen

\"förändring förändring!\"
klipper håret
och ropar lite mer

förstår inte
att håret växer ut

fortsätter ropa
vill ha mer
leva mer
men samtidigt inte alls




Fri vers av fröken bäckström
Läst 475 gånger
Publicerad 2007-08-17 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken bäckström
fröken bäckström