Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RIP Mormor 17 augusti 2004


Du fattas mig

Du fattas mig
Det har gått tre år idag
Och du
Du fattas mig fortfarande.

Det är sånt hyckleri att vi ska minnas och sörja dig just idag.
Du fanns ju varje dag. Varför ska vi nödvändigtvis minnas dagen du dog?
Men ändå gör jag det. Det är idag jag känner för att kolla på familjevideo där du är med.
Det är idag jag känner för att rota fram kassettbanden med dig på.
Det är idag tårarna kommer mer än vanligt när jag tänker på dig.
Det är idag jag har störst behov att gå till graven.
Det är kanske hyckleri men det är idag som är jobbigast av årets 365 dagar.

Du fattas mig
Det har gått tre år idag
Och du
Du fattas mig fortfarande
Nu och för alltid




Fri vers av Manito
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-08-17 08:26



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Min mamma dog för 9 år sen och jag känner likadant,fortfarande!
2007-08-17

  charlotte hedendahl
Jättebra!
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Manito