Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgätmigej

Stilla, ensam och blå står han utanför hennes dörr.
På tårfyllda marker breder han ut dig..

fångar var människas tår i sin famn.

Förgätmigej!

Han ropar under vatten som tystar alla ord.

Förgätmigej!

En pojke ropar i strömmande vatten,
till minne av den tös han endast såg under en..


livslång sekund..








Fri vers av LittleEm
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-18 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LittleEm
LittleEm