Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr right

Om man bara vill ha lite kärlek
vad gör man då?
Bara nån att krama när allt är lågt
Någon som behöver en å vill en väl
Någon som är bra å god och gillar mina tår
trots att dom är värre en de fulaste killfötter
Åh hur gör man för att hitta mr right
jag saknar den
han som ska ha allt...




Fri vers av Fia-Lotta
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-18 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta