Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den hemlösa kråkan (fräs)



Långt upp i näsan
bor det en liten kråka
som blir hemlös snart




Bunden vers (Haiku) av Mathias
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-04-08 08:38



Bookmark and Share


    carimba
*ha* helkul haiku
2005-04-08

  Fale Bure VIP
Skrattar...
2005-04-08

  madinsane
helt makalöst dunderskojig! jisses människa, var får du allt ifrån? :D
2005-04-08

  stella
Absolut toppklass!Sköön humor...
2005-04-08

  pixter
haha... skrattade gott och länge.. :))
tack för denna kuliga haiku!
2005-04-08

    ej medlem längre
hehe..skoj!!
2005-04-08

  Cattis Rönn
haha...denna var ju härlig...Bravoskrivet!
2005-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Mathias