Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslan att förlora den man är kär i.

det har gått över en vecka som vi träffades senast
och varje kväll tänker jag på dig
som du sa att du tänker på mig
men jag vet inte om jag tror på dig
jag vågar inte lita på dig
för då är det så lätt att bli sårad
men nu har jag gett mig in i leken
och nu får jag tåla.
så jag tror att jag tänker släppa taget
och falla, och om jag faller rakt ner
eller om du fångar mig, ja det är ditt val.




förresten så är du det bästa som har hänt mig.




Fri vers av Mrscloudman
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-19 12:55



Bookmark and Share


  Vitsippa
åhh helt bra!
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman