Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev ner tankar, syner och intryck via mail från mobilen, under tio dagar av tystnad. Detta är dess ljud.


Dag 1: Lyft mig



tonar ner

låt
mig

låna

några toner
ett andslag

som lyfter mig
till oktaver
ovan molnen

där mina ådror
stilla tar mig
fram

över varmt vatten
och sagornas land.

Jag lånar
ett varmt land

till en svalnande själ


utan grund

och tar ett

andetag




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 601 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-19 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris