Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev ner tankar, syner och intryck via mail från mobilen, under tio dagar av tystnad. Detta är dess ljud.


Dag 1: Anteckningar

Avresan.

Jag ser människor
män i skor
kvinnor som skor
sig på män

likt syresflödets
strypning
passerar de revy
en tragikomisk pjäs

med handtag och stödhjul.

Resten
av en resa
där ingen
ställer sig upp.

Människor som inte ser

mig.

-

Högtalarsystemet
meddelar:
\"..det ligger ett leende på perrong 10\"
med delar
av
allvar
från en stund då
alla var
medvetna om dess
närvaro

innan systemet
talade högt

-

luften ställer sig
åt sidan
ger mellanrumet
mellan rum

där regnet tar in

samtidigt som vi
står stilla
och hindrar
dess resa

kastar den
på villospår
utmed
paraplyets kontur.

-

ord utan tydlighet

tystad för
sin delaktighet

människans bästa
vän

utan ord

det måste
vara jobbigt
att vara

hund




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 575 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-19 17:14



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
de ser dig
män i skorna

och jag
för du har rest

rest dig upp
och gått

din egen väg

de spillror vi utgör
bildar tillsammans
den stig
du kommer att gå

på vägen från
de som skor sig
på dig

du tar dem på dig
och du ska se
att de passar

som foten i en sko
i ditt eget regi

bara du vågar
pröva en annan
storlek

en
STOR
lek

större än du någonsin
upplevt
tidigare
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris