Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten och ettrig...




jag känner mig liten

liten och väldigt krossbar

gjord av glas

och isbitar

jag känner mig liten

du behöver knappt lyfta foten

bara ta ett steg

och... squisch...

jag känner mig liten

obetydlig och meningslös

jag känner mig liten

med en gigantisk slägga i bakfickan

... gjord av glas

och isbitar

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-08-19 22:58



Bookmark and Share


  Therés
bokmärkt
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen