Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför kallade vi det spökhuset? det var bara tomt.

gråpudrade
överkast

länge bäddade

osovda


mitt i var det stolar
tömda


vi smulade gardin
och viskade

med spets på fingertopparna


väggarna hade inga minnen
kvar




Fri vers av Linneatystnad
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-08-20 10:32



Bookmark and Share


  Smultris
Otroligt drömskt och talande, du målar bilder med dina ord vännen.

\"och viskade

med spets på fingertopparna


väggarna hade inga minnen
kvar\"
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad