Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev till...

min älskade

jag sitter väldigt ofta och tänker på oss
Om ifall människor skulle förstå vad det är vi har om dom bara viste

men jag tror inte det
det är alldeles för tabu
man kan inte vara lycklig på det sätt om vi lever
det fick man lära sig redan som barn

det ska vara en man
och en hustru
för att man ska frodas och föda barn

men kärleken då
måste det vara på det sättet

eller kan vi töja på alla normer och bestämmelser
och bara bestämma att det är helt okej
ifall man älskar någon man egentligen inte får

men de förstår dom förstås inte
dom tror det bara handlar om sex
knulla hit och knulla dit
när det handlar om något mycket djupare och starkare än till och med kärlek

och när jag blir så osäker för deras kritiska blickar säger du att du är så stolt jag är din och du veknar inte en sekund
när deras ögon granskar oss

vi är förevigt säger du och vill skrika för världen att jag är din hemlighet
men jag är bara tyst
för världen är inte redo för vår kärlek




Övriga genrer av pojjo
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-08-20 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pojjo
pojjo