Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag önskar

och stjärnan föll
och gud vad jag önskade

jag önskade och bad
att min dröm
skulle falla in

men stjärnan
den föll



för någon annan




Övriga genrer av pojjo
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-08-20 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pojjo
pojjo