Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir en dikt - på sikt

I

Orangeskimrande

glimrande

kaka

Smaka!

Vittäckt, upptäckt

Nykläckt

var idén

"Jag vill ha dig,

m o r o t s k a k a !"



II

Filosoferar med kaffet
i högsta hugg

Filtrerar nu kaffet
ur en kopp kanna panna

sanna njutning förskjutning

av rimmet hjärnan i limmet

MUGG!



III

I våra ögon blir de fula fina

I kaffets och mina

ögon alltså

Det ohörbara blir hörbart

helt klart

Vi nickar och instämmer

inklämmer (ord) fördämmer (...)

fördömer alla som inte förstår oss

En ventilationstrumma

en trasig stol - den är cool

Tro inte att vi är dumma!

men det är sånt vi gillar

Vi lyssnar

Vi luktar

Vi tittar

Vi chillar

till musiken ingen annan hör




Fri vers av Karl Poe
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-21 00:14



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Hallå!
Göteborgare?
Även jag en!
Kul dikt!
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Karl Poe