Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka

vill tillbaka

tillbringa

hälla upp

gälla

färgstarka

starka

råbarkade kroppar

doppade

som jordgubbar

 

snubblande

bubblande förbjuden

för

huden mot mina läppar

ögon

släpper aldrig

smak smaka

 

vill tillbaka




Fri vers av Karl Poe
Läst 605 gånger
Publicerad 2007-08-27 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Poe