Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns alltid en mening


Trams

kallar in

långa landstående

alar

ramlar

 

kapar ivrigt linor längs andra ränder

 

kom in

ligg länge

andas

rys




Fri vers av Karl Poe
Läst 466 gånger
Publicerad 2007-08-27 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Poe