Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solundergång

solen kammar sig mot tallranden
kallbranden sprider sig genom kvällen
sväller, brinner upp, dör
för
att återfödas




Fri vers av Karl Poe
Läst 717 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-03 23:48



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Finurligt och vackert!
2008-07-04

    Herr Ångest
Mm, gillas!

Mycket..
2008-07-03

    Karl Poe
Tack för det!
2008-07-03

  lodjuret/seglare VIP
spännande titel
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Karl Poe