Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflyttar mig varsamt



Som jag älskar
att ligga med örat
mot din mage
Höra min röst bli djup
under din hud

Och jag som alltid
avskytt mina händer
tycker nu att mina handflator
känns ovanligt mjuka
Som om de lenslipats
mot din hud
och fått en annan
mycket vackrare yta

Dina andetag i mitt öra
som fortplantar sig
längs min ryggrad
Förvissar mig om
att du kan göra något med mig
något jag vill vara med om

Och jag förflyttar mig försiktigt
så att det inte
svämmar över och försvinner
För om jag rör mig för mycket
hittar det kanske
en väg ut och bort




Fri vers av Bumsan
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-21 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bumsan
Bumsan