Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir bara så trött på massmedia etc när precis allt ska handla om sex..


Krumelurer

Det är inte alltid sex jag tänker på
när jag smeker dig med blicken
Vill bara att du ska känna
hur vacker jag tycker att du är

Det är inte alltid älska jag vill
när jag smyger in i din famn
Vill bara höra dina hjärtslag
där med huvudet mot ditt bröst

Det är inte alltid din lust jag vill väcka
när jag ritar krumelurer på din rygg
Det är bara ett uttryck för
den stora ömhet jag känner för dig

Det är inte alltid jag vill förföra dig
När jag lägger mig tätt intill
Det är bara så skönt
att känna din kropp emot min

**¨¨**¨¨**




Fri vers av Bumsan
Läst 524 gånger
Publicerad 2005-10-04 15:53



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Ja, du har rätt enl. mig i alla fall. Mänsklig närhet är det viktigaste! Men på vilket vackert och övertygande sätt du för fram detta! känner hur ömhet och medmäsnklighet strömmar ur dina ord!
2006-01-04

  purpleangel
En helt enkelt underbar dikt... WOW!!
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Bumsan
Bumsan