Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog visste jag

Och nog visste jag
att du är en fin vän
Likaväl överrumplas jag
av din enorma generositet

Endast den som själv genomlidit
svåra nederlag och stor sorg
Kan ge av sig själv
med sådan äkthet och värme

Och om dina ord vore en varelse
skulle hon vara den vackraste som skådats
Vore din utsträckta hand en kudde
skulle den vara av de mjukaste dun
Om din kraft vore en stjärna på himmelen
skulle den skina starkast av dom alla

Ingenting fattas mig sen




Fri vers av Bumsan
Läst 523 gånger
Publicerad 2005-05-16 14:35



Bookmark and Share


  Puzzel_25
Jättefint skrivet till en kär vän.Gillade dena jättemycket.Har sparat den som bokmärke!Ha en skön helg!:-)
2005-11-05

  Cattis Rönn
mjuk och vacker hyllning till någon man tycker om...gillar denna sköna text...fin fint skrivet!
2005-05-17

    ej medlem längre
väldigt fin fyllning!
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Bumsan
Bumsan