Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill bara andas som svar



jag strävar efter att förenkla orden

\"men varför\" ... frågade Du

bara därför att allt övrigt är så komplicerat
här på jorden




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-21 07:47



Bookmark and Share


    Maria Malm
En mycket god tanke.
2007-08-21

    *Zenobia*
ett svar så bra som något....

och förenklat orden har du ju gjort i denna lilla dikt.. :)
2007-08-21

  SusanneStrömstedt
Väldigt bra skrivet!!!Applåd!!
2007-08-21

  glittertindra
att bryta ner saker till dess enkelhet... det är nog ett bra recept...
2007-08-21

  Cris
Det var inte en dum tanke!
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk