Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är farlig

Dina ögon såg in i mina

men jag såg inte din blick


Dom orden som dina läppar smakade

var gift för mina öron


Smekningen från dina fingertoppar

har jag ärr efter än idag




Övriga genrer av Alexa
Läst 511 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-22 00:06



Bookmark and Share


  aol
gick så smätsam till hjärtat

läs min dikt kär den önskar jag dig och alla människor på vår jord
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Alexa