Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid

Varför fortsätta kämpa

Jag lider oerhört

Lidandet upphör inte

En dag skulle allt bli bra

Den dagen finns inte

Alla har ljugit för mig

Mest av allt du

Du har uttalat sådana lögner

Du fick mig att känna trygghet

Och nu lider jag än mer än förut

Du tycker det är skönt att slippa dras med en människa som är så låg

Jag finner ingen frid och ingen glömska

Ska jag lämna denna jorden




Övriga genrer av Alexa
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-10 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexa