Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förra helgen

Jag var där

sen var jag inte där

jag var inte alls

tills jag var igen

och då var jag på lasarettet


Tänk vad nära att jag aldrig skulle vara igen

ändå så längtar jag tillbaka till när jag inte var




Övriga genrer av Alexa
Läst 630 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-05 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexa