Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja du, jag vet inte

Ibland blir jag så jävla förbannad!!
Så ja nu e d bättre.




Fri vers av Alexa
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexa