Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej... normalt skriver jag inte som jag skriver... talar inte som jag talar... viskar aldrig så kraftfullt att kråkorna dånar... aldrig...mer...


under bara ord inte så underbara


\"vi måste börja prata med varandra\"

skrek hon
i falsett

slängde på luren

i mitt öra




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 358 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-22 12:49



Bookmark and Share


  aol
så typiskt sant
2007-08-23

  Marita Persson
Visst är det komiskt vad vi vräker ur oss när vi blir arga och upprörda, när vi inte alls VILL vara komiska...
2007-08-23

  sabina stark
Det här känner jag igen. Då någon vill rikta sin ilska utan att ta eget ansvar, bra skrivet ;-)
2007-08-22

    Maria Malm
Med enkla ord beskriver Du det svåraste av allt..bra
2007-08-22

    ej medlem längre
Någon har missuppfattat vad kommunikation handlar om...*S*
Superbra text!!
2007-08-22

  Madjori
* Ler * Här var det ord och inga visor.
2007-08-22

  * Ammi *
ha ha .. den gick hem! inte lätt alla gånger
2007-08-22

  Maud Li
Oj ja, inte så kul när ridån går ned precis när det är dags för ens replik...
2007-08-22

  Cris
Ojdå! ja.. känslostorm!!

och det belv ju faktiskt väldigt komiskt..
2007-08-22

  stella
Trippla budskap! :)
2007-08-22

  Maria Zena Viklund
haha, konstigt får en känsla av igenkännelse*L*
Mycket bra träffat!
2007-08-22

    ej medlem längre
komplicerat, kan det bli.
gillar.
2007-08-22

  Håkan Tendell
Det här var komik på högsta nivå! Mycket bra! Vilken scen!
2007-08-22

  sistermoon
Men... så typiskt irrationellt!
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk