Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dead poet

Long have I lived by the side of poems,
long have I faced its beauty
long have I acknowledged its strength.

But time has grown weak,
.. so I kneel in respect as I put down my axe,
by which I mark my words.

I bow until the ground,
since I am not allowed to speak.

My words,

You say,

are empty..

And therefore I need not seek any answers,
I need not fight any battle..

It is a fact, you see...
that I have lost my, so called,

\"Empty words\"

to thy theft.

But just as stars fall from the sky,
poets also do.. every now and then.





Fri vers av LittleEm
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 05:40



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Fortsätt att skriva! Det är en gåva att kunna bearbeta tankar och känslor i ord - och vi kan på så sätt komma till större klarhet om vad vi verkligen känner och tänker. Känslan av att det blir \"tomma ord\" beror ofta på att vi inte tänkt tankarna till slut. Kanske VÅGAR vi inte vara helt ärliga, kanske KÄNNER vi inte helt oss själva, kanske FÖRSTÅR vi inte vad som sker...Men det är en resa att komma dit och vi måste börja någonstans....Fortsätt skriv men våga också nakenhet och ärlighet - DÅ utvecklas ditt skrivande också!
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

LittleEm
LittleEm