Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista möte

solen sjönk förbi dig
natten blev för kall
stjärnor föll från himlen
det var sen det plötsligt small

det högg och vred i hjärtat
huvudet tömdes ut
ögonen höll tillbaka
men tårar tar aldrig slut

en rädslig blick i taket
var himlen öppen nu?
det här var sista gången
min tystnad avbröts \"Du...\"

\"Jag tycker mycket om er\"
tårarna föll ner
en svag och svår omfamning
sen sågs vi aldrig mer




Övriga genrer av flumm
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-23 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flumm