Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På återseende

fönster på vid gavel

naveln i stenväggen

vaggan för en

diktare

siktar mot nya

mål

målar upp illusioner

toner tonfisk

biskvier

vi är alltid på väg

vägrar stanna

upp och ned

vänds världen

färden bär mot

framsidan för mig

på samma klot

nej samma (land) hand

skriver på

vi ses igen

Ånaj och jodå




Fri vers av Karl Poe
Läst 844 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-24 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Poe