Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev ner tankar, syner och intryck via mail från mobilen, under tio dagar av tystnad. Detta är dess ljud.


Dag 9: Blekta toner, en prolog till epilog av sort


Så tonar allt upp igen.

Möter spruckna toner av drömska symfonier, aldrig komponerade eller tonsatta.

Ensamma står de i ljuset av en storstad och försöker

andas.

-

Jag såg

cement,
betong

och en
rulltrappa

-




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-08-24 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris