Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till de som går in i min öppna själ...


Varje dag ser jag


dem

de där

de som bara

vandar in

i mitt liv

jävla invandrare

Kan de inte

ta tåget och
blåsa förbi

min station

jävla människor

Tacka vet jag flyktingar

de som bara
flyktigt stannar upp

och säger ett varmt

hej

innan de flyr
dagen




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-24 02:10



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
de som bara
flyktigt stannar upp

och säger ett varmt

hej

innan de flyr
dagen

Vackert!
2007-08-24

    eva m h
Vilken ordlek med allvar i!
Genomvandrare är heller inte att föredra. De som inte ser en utan går igenom en!
2007-08-24

    Erika H
vilken skön känsla du förmedlar

läser och njuter av hur du fångar det där extra, det som lämnar värme när jag slutat läsa

snyggt!
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris