Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lusitiana och H.J.N grattis till läsvärt kul och välförtjänt som alltid. Kan man ha fiirhet utan att vara ensam?


Är frihet förennat med ensamhet

 

Vaknar i ett dimmigt rus

Parfym i sängkläderna

Du klär på dig vid sänggaveln

Du drar upp trosorna längs med dina ben

Ska jag försöka hindra dig från att gå

Ska jag somna om och försöka minnas dig då jag vaknar?

 

Är frihet förenat med ensamhet

Är den starka alltid ensam?

Är vi ett resultat av klyshor

 

Jag hittar ditt numer ihopsskrynklat i fickan

Jag ringer upp dig plikttroget

Du konverserar av artighet

Du bjuder hem mig för det ingår i spelets regler

Vi borde uppföra oss vuxet och visa upp våra kvalitéer

Lusta och brist på samtalsämnen skapar kaos

Så vi älskar

Vi kysser varandra med trånad och sliter av oss kläderna

Vi älskar och så var vi tillbaka på samma plats igen

 

Är frihet förenat med ensamhet?

Är det ett självständigt liv eller bara destruktivt?

Skulle verkligen någon vilja byta med mig?

Vad finns det att avundas?

 

Det är vår i luften och jag går runt i mina tankar

Var det där så smart egentligen

Vad är det som vi gör? Vart ska det leda?

Jag försöker övertyga mig själv att det är okej

Det är vår, och en vårflirt är väl inte så fel

Det här är något som jag borde unna mig

Lite kul, ett garv, lite sällskap och sex som tidsfördriv

 




Fri vers av PPQ
Läst 606 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-24 09:47



Bookmark and Share


  VITRIOL
Det finns något fint men stämmningen som vilar över dessa ord och tankar. Först och främst det sexuella mötet där ensamheten upphör när den ger vika för ett \"fritt flöde\". Sen distansen som ger utrymme för att gå till sig själv igen. Jag tycker det är fint med ensamhet när den tillåts existera. Hur skulle jag annars kunna hitta uttrycken för allt jag ännu inte vet om mig själv. Mer levande än att vara en sån där svensk ensamhushållsindivualist som är rädd för allt och säger att den gör allt själv istället för ensam. Ensamheten ger rymd. Rymdgnistor kring dom vi är, tror jag.
2007-08-24

  Måna N. Berger
Remeber Me and Bobby McGee....
2007-08-24

  Pontus W.U
att tillbringa en natt med någon kan få en att känna sig ännu ensammare. för man vet att man kanske inte kommer att ses igen... fint beskrivet
2007-08-24

  Vilsen Annette-hittar vägen
BRA text.

Vad säger man mer.....
Nä jag avundas inte

Frihet och ensamhet kan funka bra ihop
skön ensamhet alltså
om man själv vill och accepterar det, eller?
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ