Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fulkorn


Hela delar vete


skapare av ditt
eget helvete

du lägger
hela delar
av ovett
i öppna sår

undrar sen

varför

inget annat
än ogräs
växer här




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-08-24 10:29



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
som man sår
får man skörda
sägs det...
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris