Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ej för uthyrning.


Rummet


där du inte är
men ändå
är viktigt

för oss

är mitt

integritetens
utrymme
handlar inte

om oss

så ställ
det inte

mot oss

om du
inte bryr dig
hur det går

med oss




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-24 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris