Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öppen blick, utan innehåll


Någon annan






Du ser
vad du tror
jag ser

något annat





 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-24 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris