Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det blir för mycket/för lite som vill ut...


Poesitorka

orka skriv

orka

orka

torka upp all skit

sorkhål i pannloben

ropar och sparkar

snarkar mig genom blodet

knarkar mig medvetslös

hämningslöst lidande

svidande tankar

i hålig

hjärna

ihålig

gärna ihållande

hjärnbrist

trist

trist liv

orka skriv




Fri vers av Karl Poe
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-24 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Poe