Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyssen

 

mötande kärlek
i livets vägskäl
leende läppar
strålande härlighet
l
yckosam evighet
åberopande blomstrande längtan
nyckfulla hjärtan
glöder i varandra
tills kyssen landar på din hud




Fri vers av prinscess VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-24 14:44



Bookmark and Share


    Skye
Den sprider en väldigt varm känsla och bild och text passar väldigt bra tillsammans!
2007-08-26

    Maria Malm
Snyggt skrivet.
2007-08-24

  Patrick K
Vackert uppbyggt!
2007-08-24

    Cajsa
Bra skrivet
2007-08-24

  Söder
Härligt! Kärleksfullt diktat.
2007-08-24

  Bjarne Nordbö
Sitter med ett stort leende. Snyggt.
2007-08-24

  Last Word Spoken
Åj, det var så snyggt.

Bild, ord, budskap,
en stjärn text!
2007-08-24

  Lillasyster F
Vilken härlig längtanstext!
Snyggt också med det vertikala ordet som bildas av de röda bokstäverna.
2007-08-24

    WonderlandWhispers
Annorlunda och mycket vacker text det här. De röda bokstäverna gör det lite roligare att läsa. och vilken bild! Jättefin! Applåd.
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP