Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen

God morgon, världen!

Idag har vi en kväll framför oss

En kväll av musik och solnedgångar

En kväll av symbolik och tongångar

 

God morgon, alla!

Imorgon har vi en dag framför oss

En dag av sol och musiknedgångar

En dag av toner och symbolgångar




Fri vers av Karl Poe
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-24 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Poe