Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal text. Man ändrar verkligen skriv- och tankesätt med tiden.


Olycka

Lätt

Livet är så lätt idag

Lustigt och

glatt

Jag har en underbar känsla i magen

Kollibris, sparvar

Småfåglar med små

små små

vingar

och fötter

små små

knivar

och nålar

Jag blöder inombords

salt

salt

och krossat glas




Fri vers av Karl Poe
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-24 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Poe