Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lägeskoll


När du är låg


drömmer jag om
att vi
låg

sida vid sida




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-08-25 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris